Als u het apparaat aan iemand anders geeft, kunt u al uw persoonlijke gegevens verwijderen.


Let op:

Als u de fabrieksinstellingen terugzet, wordt het interne geheugen gewist, worden gedownloade apps, muziek, foto's enz. verwijderd en wordt de aanmelding voor uw Google-account geannuleerd.


Zorg ervoor dat u van tevoren een back-up maakt van de gegevens van uw telefoon.


1. Instellingen

2. Systeem

3. Opties voor resetten

4. alle gegevens wissen (fabrieksinstellingen terugzetten)

5. Telefoon resetten