U bent van harte welkom om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen.

Voer het afleveradres in stap drie van het bestelproces in, de stap "verzending". Houd er rekening mee dat dit adres zich in het land moet bevinden waar de Gigaset Online Shop die u momenteel bezoekt, zich bevindt. Normaal gesproken is dit het land waar u zich op dat moment bevindt. Als u echter de landselectie in de navigatiebalk rechtsboven in het scherm handmatig hebt aangepast, bevindt u zich in een Gigaset Online Shop die afwijkt van uw locatie.

Vervolgens selecteert u in de vierde stap van het bestelproces, de stap "facturering", "ander factuuradres". Voer daar het afwijkende factuuradres in.