We zijn altijd bezig met verbeteringen voor onze Gigaset-smartphones. Om deze verbeteringen, beveiligingsupdates en nieuwe functies op je smartphone te installeren, zijn systeemupdates nodig.

Let op: U moet verbonden zijn met het internet om een update uit te voeren. Wij raden aan om tijdens de systeemupdate een WLAN-verbinding te gebruiken.

1. Instellingen

2. Over de telefoon

3. Systeemupdates

Als er een update beschikbaar is, kan deze hier worden gedownload. Anders kunt u hier uw softwareversie controleren en zal het apparaat aangeven dat de software up-to-date is.