Indien u een beschadigd of verkeerd artikel heeft ontvangen, kunt u dit gratis retourneren.

Als u een gebruikersaccount heeft, log dan in. Onder het tabblad "Mijn bestellingen" vindt u een overzicht van uw bestellingen. Door de optie "Retour artikel" te selecteren en de benodigde gegevens in te voeren, ontvangt u per e-mail een retourbon, die u bij het pakket dient te voegen. Breng het pakket vervolgens naar een UPS-winkel. Hier vindt u de dichtstbijzijnde UPS-winkel bij u in de buurt.

Als u als gast hebt besteld, maak dan eerst een gebruikersaccount aan met het e-mailadres waarmee u hebt besteld. Anders kan uw bestelling niet worden toegewezen aan het gebruikersaccount.  Na bevestiging van de verificatiemail heeft u met succes een gebruikersaccount aangemaakt.

Ofwel wordt uw bestelling nu al in het gebruikersaccount weergegeven. Of u moet uw bestelling synchroniseren met het account. Selecteer hiervoor de knop voor het toevoegen van eerdere bestellingen, die u in een aparte e-mail heeft ontvangen. U wordt dan doorgestuurd naar de Gigaset Online Shop, die de synchronisatie afrondt.

Om het retourproces te starten, gaat u te werk zoals hierboven beschreven.

Zodra de retourzending is voltooid en de goederen in het magazijn zijn aangekomen, wordt de terugbetaling van het aankoopbedrag automatisch geïnitieerd. Bestel daarna het gewenste artikel opnieuw op www.gigaset.com.