Om uw wachtwoord te wijzigen, logt u eerst in op uw gebruikersaccount in de Gigaset Online Shop. Selecteer hiervoor het pictogram "Mijn account" in de rechterbovenhoek van de Online Shop of selecteer de volgende link

Ga vervolgens naar het tabblad "Accountgegevens" en selecteer het selectievakje "Wachtwoord wijzigen". U hebt nu de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Door de knop "Opslaan" te selecteren wordt het nieuwe wachtwoord ingesteld.

Om een nieuw wachtwoord aan te maken, selecteer het "Mijn Account" pictogram in de rechterbovenhoek van de online shop of selecteer de volgende link. Ga vervolgens naar "Wachtwoord vergeten" en voer het e-mailadres van uw gebruikersaccount in.

Nadat u de knop "Verzenden" hebt geselecteerd, wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar het door u ingevoerde adres, zodat u een nieuw wachtwoord kunt instellen.