U kunt de veilige modus gebruiken om uw apparaat te starten met alleen de originele software en apps die bij uw apparaat zijn geleverd. Sommige apps die u kunt downloaden, kunnen ervoor zorgen dat uw apparaat bevriest, vastloopt, traag is of zichzelf blijft herstarten. Als het probleem zich niet voordoet in de veilige modus, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door een app van derden die op uw Gigaset-apparaat is gedownload.

Als uw toestel is ingeschakeld, volg dan deze stappen om opnieuw op te starten naar de veilige modus:

1. Druk op de aan/uit-knop en houd deze ingedrukt.

2. In het vakje dat wordt geopend, drukt u op de aan/uit-knop en houdt u deze ingedrukt.

3. U ziet een vakje "Herstart naar veilige modus". Tik op OK.

4. Uw Gigaset-apparaat start in de veilige modus. U ziet de woorden "Veilige modus" in een vakje onderaan het scherm.

Gebruik het Gigaset-apparaat nu normaal en kijk of het probleem zich nog steeds voordoet in de veilige modus. Vergeet niet dat u alleen originele apps in de veilige modus kunt gebruiken, geen gedownloade apps.

Als u de veilige modus wilt verlaten, start u het Gigaset-apparaat opnieuw op.